Word vriend

Draagt u de Diamantfabriek een warm hart toe? Word dan vriend.

Muziektheater is een kostbare discipline vanwege de lange voorbereidingstijd en het grote aantal betrokkenen. Om de ambitieuze plannen van de Diamantfabriek te realiseren én om de continuïteit hiervan te kunnen waarborgen, is de bijdrage van onze vrienden onontbeerlijk.

Waar wordt uw bijdrage voor gebruikt
Als vriend van de Diamantfabriek steunt u de grote namen van morgen op het gebied van muziektheater en hedendaagse muziek. Uw bijdrage wordt onder andere gebruikt voor het maken van nieuwe muziektheaterproducties, de aankoop van muziekinstrumenten, kosten van binnenlandse en buitenlandse tournees en de maak- en uitvoerkosten van decor en kostuums.

Waarom vriend worden
Er zijn verschillende redenen om Vriend van de Diamantfabriek te worden: om de continuïteit van de Diamantfabriek te waarborgen, om een steentje bij te dragen aan de bijzondere voorstellingen of om ervoor te zorgen dat het genre muziektheater ook in de toekomst zal blijven bestaan. Daarnaast krijgen vrienden van de Diamantfabriek verschillende privileges die het bezoek aan de voorstellingen veraangenamen en verdiepen.

Maak uw keuze uit drie vriendschappen
VRIENDSCHAP 1 DIAMANT:
Bijdrage per jaar: € 50,-
Privileges:
- Welkomstgeschenk, programmaboek Double Diamonds voorstelling - Toegang tot de exclusieve voorverkoop: als eerste intekenen op de mooiste plaatsen in de zaal
- Korting op programmakaarten
- Speciale vriendenaanbiedingen gedurende het hele seizoen
- Programmabrochure thuisgestuurd

VRIENDSCHAP 2 DIAMANTEN:
Bijdrage per jaar: € 250,-
Zelfde privileges als bij 1 diamant, plus:
- 1x per seizoen een vrijkaart
- Uitnodiging voor een kijkje tijdens repetitieproces van een diamonds of double diamonds productie
- Vermelding als begunstiger, evt. met logo, in onze jaarbrochure en op de website

VRIENDSCHAP 3 DIAMANTEN:
Bijdrage per jaar: € 1.000,-
Zelfde privileges als bij 2 diamanten, plus:
- 2 vrijkaarten per seizoen voor een première
- Een vip-diner met de makers van uw keuze
- Masterclass of lezing van maker naar keuze

Geefwet
Geven aan een culturele instelling is fiscaal aantrekkelijk. Sinds de invoering van de Geefwet mag een gift aan een cultureel doel, (bij notariële akte gedurende ten minste vijf jaar) met 25 procent extra afgetrokken worden van de belasting. Voor bedrijven is dit zelfs 50 procent. Dit kan grote voordelen opleveren!

Rekenvoorbeeld:
Stel, u schenkt € 1.000,- per jaar. Dan mag u dit bedrag verhogen tot 125 %, dus tot € 1.250,-, voor de aftrek voor de inkomstenbelasting. Valt u in het tarief van 52%? Dan krijgt u per 2013 van elke geschonken € 1.000,- maar liefst € 650,- van de Belastingdienst terug (52% van € 1.250,-). Een gift van € 1.000,- kost u dan nog maar € 350,-!

Voor meer informatie:
E: vrienden@diamantfabriek.nl


Aanmelden kan door het vriendenformulier ingevuld te retourneren.

  Vriendenfolder Diamantfabriek
    Aanmeldformulier Vriend van de Diamantfabriek